Kursus eller foredrag

Ønsker du et kursus eller et foredrag til dine medarbejdere, i din gymnastikforening, i dit aktivitetscenter mm, tilbyder jeg følgende muligheder:

Sund Bund
Bækkenbunden kan trænes uanset alder. Få en større viden om bækkenbundens funktion og værktøj til hvordan du kan træne din bækkenbund.

Fødderne vores fundament
Med enkle øvelser og større opmærksomhed og viden om føddernes funktion, kan gener i fødderne afhjælpes.

Nakke skuldre
Spændingshovedpine, myoser og indskrænket bevægelighed i skulder, nakke er typiske gener. Få skærpet din opmærksomhed på dine kropslige vaner og ideer til hvordan man kan skabe en positiv forandring.

Ryggen i balance
Rygsøjlen udgør vores centrum i kroppen og stabilitet og styrke omkring den er afgørende for, om vi kan klare de krav der stilles til ryggen i løbet af dagen. Få forøget din kropslige opmærksomhed og viden omkring ryggen.

Styrk din krop
I dag ved vi, at krop og hjerne kan og bør holdes ved lige og trænes hele livet, hvis vi ønsker at bevare et selvstændigt frit liv - og det er især vigtigt jo ældre vi bliver.

Op at stå!
Vi sidder stille som aldrig før, og det går ud over vores helbred. Det lyder utroligt, men noget så enkelt som at stå op har store helbredsmæssige gevinster.
Læs om foredraget her >

Har I andre ønsker, så kontakt mig og få skræddersyet et kursus med udgangspunkt i jeres behov.